Јапонија избрани шест најубавите забава актерка во Кина, таа испадна да биде на прво место?

островот пред некое време на луѓето на интернет одржи гласање на кинеската народна забава убава актерка, херој, исто така прикажан малку, да ги погледнеме во луѓето и нашиот остров естетски не е исто сега!

6. Жао Liying Жао Liying слатка

5-1F10314492VS
5-1F103144934947
сензационен изглед и слава не само за неа пред домашните про по групи во Јапонија е, исто така, пушат прав безброј висок број на гласови е природно нема неизвесност.

5.angelababy

5-1F1031450414W
5-1F103145232411 поранешен модел бебе повеќе од една висока вредност за боја, бројката не е да се каже дека, во прилог на градите … Кеке, се разбира, тоа не е поентата, дури и ако жените се добро, бебето се потпираат на нивниот шарм или не освои доволно внимание.

4.

145H93137-0 Јанг Ми Јанг Ми популарност во Јапонија пред неколку години е многу висока, слатка и топла изглед тело толку многу опседнати otaku, иако сега се оженил со деца, но во Јапонија се уште има висока популарност.

3. ZhouDongYu

145H94002-1 недели Cheap Cigarettes зимски дожд изгледа има многу контроверзии, но таа се насмевна и отиде толку многу луѓе се стопи, многу популарни во Јапонија, со свој чист чад во прав безброј изглед.
Приказни сестра Лиу Yifei Лиу Yifei

145H91393-2

2. многу естетски Азијци, како во домашни и странски имаат висока популарност, го освои второто место природно, без сомнение.

1. Ju Ju Ји Џинг Џинг Ји

145H91a2-3 уште 14 години беше прогласен за јапонските медиуми, “Кина 4000 убава девојка”, врз основа на нивната боја на вредности и идентитет на 90 по зголемувањето на популарноста во Јапонија, се смета, исто така, да се даде на првото изненадување
меѓу.