Гепард спиење перница секој ден, па ајде службеник мачката лопата измет премногу му завидува на роб

и мачки може да биде бесконечно блиску до сон мачка роб господар.
Јужна Африка Гепард конзервација парк “Гепард искуство” волонтер Dolph C. Волкер живееле на мачка роб завидувам на живот.
Таа ноќ тој отиде да спие гнездо гепард, голема мачка не само што не го стави надвор, а исто така добро се однесувал лага Cheap Cigars до неговата перница, мека Менг изгледа едноставно се топи срца.

5-161213153502232

▼ Верата е скроти женски гепард, асептичен менингитис поради вродени, неговите коски, зглобови и нервниот систем се засегнати.
Сепак, таа ја задржува гепард природа, сакал да се најде мека место за одмор.

5-161213153514528
5-1612131532543C

▼ Вокер се најде на повеќето удобно перница по што веднаш легнете и да не сакаат да одат нагоре, дури и стомакот како перница Волкер носи никаква забелешка.
Бебето гепард сака да го гризне и залак грчењето начин на изразување на љубов, но тие не се сфати сила, често се нанесе штета, но трпение да ги учат, тогаш тие исто така знаат дека полесни залак.

5-161213153I6150
5-161213153302106

▼ перница на стомак верувања, Вокер во можност да се слушне чукањето на срцето на другиот.
Гепард со алармантна стапка, полесна тежина, мала телесна маст, кардио моќен, секоја акција бара системски заедно со проектот.
Волкер откриле дека кога срцето чука побрзо од верата вдишуваат издишување побрзо.

5-161213153311E1

во можност да спијам со голема мачка, супер робот кој треба да му позавиди.
Но, по сите, гепард е жесток животни, па Вокер не се осмелуваат премногу опуштено, ова се обврзани да се чувствуваат безбедни доволно спиење.
Мачките се многу чувствителни, сакате да се блиски со нив, најважно е да се задржи довербата кога тие се чувствуваат удобно со вас кога сте далеку од успех.
Побрзајте третирани со Вокер гепард искуство за да се убедувам своите мачка го совладате.