Индија деформитет бебе четири раце нозе долго време се смета како богови


Според британски “Мирор” објави неодамна, мал град во Индија роди машко бебе четири раце, нозе, илјадници хинду верниците одат му се поклони како хинду богот Ганеш
реинкарнација.

објавена, Џија Наши Ганеша е еден од најпопуларните богови во Индија.
Верниците Pandey (Pandey) изјави за локалните медиуми, 116 километри пат тој беше во можност да го видат “хинду богот” страна.
Тој рече: “Кога еден пријател за прв пат ми покажа слика ова момче, јас мислев дека тоа е третирана ретуширање софтвер, се додека не го видов ова дете, тој верува.”

Во Индија, деформирани бебиња Бонг
на боговите во Индија не е прв пример на.
Во 2014 година, долго и 7 инчи (околу 17,78 см) “опашка” на бебето беше оценета како богови, 13-годишно момче Haan (Али Кан) се смета за индискиот бог мајмун “Hanuman”.

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;