Момче заробени ѕид соседи за помош од три дена да се игнорира, и конечно “спасени со пеење”!

Нигерија Ондо држава бизарен инцидент се случи.
Таа започна како соседи некој чуден звук дојде задниот ѕид, иако тоа стана како сениште заговор соседи главен на разговор, никој не сакаше да ја видите.
До паѓањето на ѕидот пеење, соседите почнаа да се чувствуваат не е сосема во право, таму, не заборавајте да ги преземат pickaxe полиција тропнала на ѕидот.

yixieshi-39

оригиналниот 12-годишно момче свири Aduragbemi Saka кога случајно паднал во ѕид со јазот меѓу куќата, како резултат на продолжување на повикот за помош однадвор три дена без храна со ситуацијата со водата, тој конечно се слушне се пее
песната го спаси животот.

9c15d75264b3e73e12d0681549566218

живеел во близина Felicia Olaniyi рече: “. Јас го прашав соседите не сте слушнале ѕидовите дојде еден чуден звук, тие се збунети Cheap Cigars како може тоа да се случи” Конечно, соседите само се преселил на скала за да ја видите во внатрешноста на случајот
и ја повикал полицијата.
Felicia изрази момче тајно бега од една баба околу себе, а исто така во потрага по својата баба.
Добрата вест е тоа што иако под безводен состојба да биде без храна за три дена, момчето не страдаат многу штета.

1dfffd73984c5cb77b1a21ad369c713f

[преку Метро]