Најсилните во историјата на човештвото! Тој го создаде рекорд од 18 светски рекорди и осум на нацијата

5-1F103122K2V0 Неговото име е Пол Едвард Андерсон (Павле Едвард Андерсон), американски тешка категорија тегови, powerlifter, познат Херкулес! Освои две шампион тегови, исто така е олимписки шампион и светски шампион во кревање тегови и powerlifting
создавање проекти и 18 нацијата рекордни осум светски рекорди во светот на powerlifting и кревање кругови има прекрасен легенди, се смета за еден од најсилните луѓе во историјата на човештвото!

5-1F103122ZN47 тој е роден во 1932 година 17 октомври
Јапонија, за жал, поради болест на бубрезите на 15 август 1994 година смртта на овој легендарен како митска фигура досега во кревање тегови и powerlifting кругови круг имаат големо влијание

5-1F103122915T4 тој го промовира тежина на 185.5kg, грабне тежина
145.0kg, чиста и непредвидлива тежината на 196.5kg, вкупниот комбинираната тежина достигна 512.5kg, само погледнете во бројките не е веќе застрашувачка?

5-1F10314131Q39

и тој може да клеча 547 кг мрена, клеча 547kg, 284kg клупата на печатот, десктоп нога
за 37,28 тони, 284 кг мрена клупата на печатот, мртви лифт 371 кг клеча ,, десктоп 2,84 тони неопремени клеча 1206 lbs (светски рекорд), клеча 1200 lbs двапати

5-1F10314132J96

Додека Херкулес заедница некои записи биле скршени
но голем број на записи заедно неговата непобедлива! кои не ги надминуваат митска фигура, по сите, постојат многу рекорди во Гинисовата книга на рекорди Херкулес

5-1F10314133IE

Сепак, ова обично Cheap Cigars повик игри е тоа што овие, да ги
убави жени кои шетаат на улица! интернет не е толку испратени до ера, време на Павле Едвард Андерсон устата може да стане ѕвезда

5-1F1031415103M

оваа слика, не знам неколку луѓе може да направи! при извршувањето на толку многу луѓе
, знаеш, висина Пол Едвард Андерсон е само 177cm, но тежината достигна 149 ~ 163 кг

5-1F103122G5D1 фотографијата Пол Едвард Андерсон спомен скулптура, како еден од најмоќните својот човек во историјата на човештвото, создаде
18 Националниот кревање и powerlifting евиденција и осум светски рекорди, многу рекорди во Гинисовата книга на светски рекорди, за луѓето како сте задоволни од него?