Одвратно! Богородица јадат измет? Јапонски кујна премногу прекрасно уста

Кога станува збор за посебни, специјални исхрана култура, мислиме на островот Јапонија денес мал ќе го споделам со вас три големи зла на локалната кујна –

1. женското тело Шенг

сугерира името, е голо тело како гејша вчитување апарат
.
Скрининг процес на обука гејша е многу ригорозни, мора да има девица, кожата мазна, бела, снажен и други услови! Традиционалните методи за обука во текот на шест поени поставени јајце на женското тело, лежи уште четири часа подоцна, јајцата
сè уште постои.
Но, често, постојат два типа на празникот евалуација, некои клиенти веруваат дека телото се загрева sashimi не добар вкус, но, исто така, сугерираше дека женското тело мирис мирис вкус на храната ќе биде возбуден.

5-1F103113Z4Y4
5-1F1031139344482. злато честички во споредба со злато жито јадење оброци

рече женското тело Шенг навистина супер мал случај! Со цел да се исполнат желбата поголеми, повеќе зло од машки гости, некои од најдобрите клубови во Јапонија, ќе биде строго прикажани повеќе од 13 до 15
годишно девојче, а овие девојки мора да бидат девици! ресторан ќе испрати собереш нивните измет, и се служи со разни вредни зачини, по готвење пржени пржени, направи топки, стана устата на ВИП гости ”
Златен жито оброк. ”

процес и да се подготват јадења “Златно зрно”, девојките прво ќе бидат потребни за контрола cigarettes Sale еднонеделниот исхрана и начин на живот за време на овој период, ќе бидат предмет на строга контрола, да јадат работи dieticians уред.

5-1F1031140113G3. живеат кујна

ова јадење не е навистина човекот јаде пријатели ~ Еј наредени операционата маса ресторан маса ќе изгледа, а потоа се стави на храна составот на модел на човечкото тело, изработени од органи, кога гилотина гости, таму ќе биде симулација
протокот на крв – да ги исполнуваат гости крвави визуелна уживање

5-1F1031141135c5-1F10311394H27 мојот Бог, секој ден – Одеднаш, Xiao bian не разбирам ориентацијата на јапонската исхрана – но тоа е за Јапонците, јадење не е само едноставно да се пополни стомакот
само, тоа е задоволство! само пополнување своите сетила навистина смел во еј еј еј ~