Потресени! 1 на секои 100.000 луѓе можат да ја имаат оваа болест во текот на животот може да се индексирање само како животни

коленото дорзална флексија (колено хиперекстензија) II-V.com е многу ретка конгенитална болест, шансите се болни од 1 на 100.000, обично се со поголема веројатност да се појават кај жените.
Заради природната коленото деформитети на коските во коленото, свиткана во различен степен за секој пациент, некои луѓе може да оди повторно, треба да се потпираат на некоја рака со помош на.

1A50LT5-0 дорзална флексија кај пациенти со историја на колено врз основа на писмен запис се појави во 1800 година, во 1886 година, една девојка по име Ела Харпер живее во циркус, секој вика нејзините женски камилата, бидејќи таа ќе се користи 4
екстремитет прошетка.

фактори предизвикуваат коленото дорзална флексија, производство anatropous, лигаментите разврат или широчината на лигаментите во семејството гени и повредени, но точната причина се уште не е позната.
коленото дорзална флексија на пациентот

1A50H120-1 исто така може да имаат и други болести, како што се развојот на хип дисплазија (развојни хип дисплазија) или варус (криво стапало), што го прави од страна на пациентот да одат со своите нозе.

5-1612131A110a2

дорзална флексија на коленото, исто така, доведе до колено, болки во зглобовите, и на крајот на ‘рскавицата и коските може сериозно да кочи.

1A50I313-2 некои пациенти ќе биде преку операција за подобрување на состојбата, а во потешки случаи, хирургија е единствено решение, како што се следниве фигура на жената.

1A50JZ9-3 По операцијата, пациентот може да конечно за прв пат со две нозе да оди, да се заблагодарам на сите кои ја сакаат донација, инаку најголем дел од пациентите не можат да си дозволат на тешки медицински трошоци, животот може да биде само како хетерогени.

1A50M343-4 Извор: Viralnova

овој одредена болест, така што повеќе луѓе знаат, се надевам дека не се погледне во нив со чудни очи

!