По смртта, телото што е употребата? Се уште има луѓе кисела леш …

Според обичајот, кога некој ќе умре телото како да направам?
Постојат обично два избора: погреб и кремирање.
Очигледно, во текот на историјата, некои умреле не е во ковчегот.
Дека нивните тела ќе биде како да се справи со тоа?
Еве да ви кажам за трупот е најлудата работа.

трупови стане роботика гориво

1482143986700081212

1. Во 2009 година, американската армија започна производ наречен “силна сила за автоматско Тактички Робот (EATR) .EATR робот со супериорна способност да преживее, да биде cigarettes Shop од животните, па дури и човечки трупови доза
енергија, робот познат како страшната “Јадачите на смртта” и .

2 како рок-тешко тело

1482143986944010123

Girolamo Segato раните италијански анатом 19 век неговото тело за да се спаси уникатен начин останува мистерија. тој се третира тело тело
страницата се одржува непроменети, повеќето изненадувачки е телото тврдо како камен .

3. аналогни

1482143987228034794

несреќата се должи на брзиот развој на технологијата, повеќе автомобили несреќа тест се врши од страна на компјутерски симулации.
Сепак, годишен производители на автомобили се уште ќе биде тело за да се симулира сообраќајна несреќа, да се анализира влијанието на телото.

4. кисела труп

1482143987393030269

анестезија бил измислен во 1850-тите, хирурзите треба повеќе тела да учат на ефектите на лековите врз човечкото тело.
Во тоа време, се должи на исклучително ретки опиум пушење, голем број на луѓе се измачува желби и да изберат да извршат самоубиство.
Панама железничка компанија се органите зачувани и испратен во САД.

5. черепот играчка

1482143987458016409

во 2008 година, има три деца тинејџери обвинети за злоупотреба на труп.
Се ископа гроб дете почина во 1921 година.
Тие се запали на плевелите во неговиот череп, черепот како играчка.

срам срам да се види сто листови, како сестра загриженост зголемувањето на држење на телото.
Микро-канал јавноста број Додадете пријател → → пребарување “претставува сестра Агенцијата за разузнавање” (уверение), исто така чиста, не дојде!