Прекрасен брак: про-внука во брак својот чичко

античка Кина придава големо значење на етика, но во династијата Хан, туку политички брак на трагедијата, на 10-годишна внука била во брак со неговата про-чичко, ова е Хан царот Лиу Хуи Јинг на.

5-1F103142R0523

Хан царот Хуи Лиу Јинг Лиу е најстариот син на неговата сестра, принцезата Јуан Лу Жао Џанг Ao Housheng оженет со ќерката Жанг Јан, Џанг Јан Лиу Јинг оваа размена внука, но само што наполни 10 години ќе биде избран во палатата
да се направи на кралицата.
Ужасно смешно бракот е, всушност, спонзорирана од страна на царицата Lvzhi, наметната Хан царот Хуи и Џанг Јан тело, царицата номинално про плус про, всушност, е да се овозможи контрола на нивната сопствена моќ.

почетокот, Хан царот Хуи остро се спротивстави.
Царицата рече: “Џанг Јан е вашата внука, сигурен благородно потекло, а изгледа одлично антички морална и чичко се оженил со внуката на пет човечки односи не се наведени, не сте слушнале Гонг омажи Вен победи работите во право.?” Бидејќи
таа година 10-годишниот Жанг Јанг Ганг, царицата се плашам дека луѓето зборуваат, тие нека нејзината 12-годишниот тврди дека, без оглед на “побара од името,” Жу храм ритуал жртва да се каже така.

5-1F103142T3417

Според евиденцијата “Кан”: царицата видов внука е многу драг на своите падна во љубов со.
Лиу Јинг исто така многу го сакаше овој внука, но ајде внука сопруга Лиу јадел, се уште не може да го прифати.
Лиу Јинг беше нежен човек, биле предмет на контрола на својата мајка, а тој е неопределени.
Царицата на силна побарувачката, Лиу Ying Ли Жанг Јанг внука на кралицата, но тоа нема вистински маж и жена.

Хан царот Хуи сведоци на грубо царицата, царицата по убиството на синот на Чи Furen и Чи Furen, Хан царот Хуи срце е полн со копнеж, а сега брак го направи повеќе болка.
Сепак, царицата беше принуден царот Хуи Хан Weiyang жител на кралицата, кралицата родила принцот додека не можеме да ја напуштат земјата.
Царот Хуи Хан подготвени инцест работи се случуваат, се закачам на целиот ден кај дамите, Nanchong, во брак три години подоцна, депресија и на крајот умре.

5-1F10314291A24

кралицата без деца, по Лу Јан Чанг се преправаат дека се бремени, а потоа и како син на синот на кралицата убавина, а Американците убиени.
Син подоцна станал император, тој беше многу несреќни кога дознал вистината.
Царицата, пак, го уништат, Changshan Ванг Ли Лиу Ји како император.
Мали Џанг Јан стана царицата.
Седум години подоцна, Lvzhi умре.
Хан царот качи на тронот, Ли оде тенки како кралица.
Можеби Џанг Јан власта и опозицијата за да се добие симпатиите на средба, кога Хан царот во рајот и во законите не ги убива Занг Лу Јан, но таа е вмешан, беше депортиран во Kitamiya.
Weiyang Kitamiya по исклучително тивка двор, Џанг Јан живее во Kitamiya, животот е исклучително тешко, години подоцна, Џанг Јан почина, само 36 години.
Кога

Џанг Јан encoffining кога нејзиниот дами мијалник најде кралица II-V.com до смртта се чиста и благородна.
Веста стигна и до ушите на луѓето, луѓето тажно неа, и ‘се во храмот за да му оддадат почит.
Кралицата конечно погребан со царот Хуи Хан.