Син на починатиот со бракот на духот, во рамките на подготовките за погреб ковчегот одеднаш се слушна звукот на мавташе … ..

во Кина, многу места уште е зачуван духот брак на овој древен обичај, и двајцата родители ќе се поради некоја причина сираче момчиња и девојчиња одржа церемонија, и конечно погребан заедно како маж и жена, така што само на духот на партнер, не се направи
чифлици нарушен.
Во јули оваа година Linzhou градот Хенан планински град село Канг во семејство, на починатиот син од Хунан да се ожени со жена дух, но во рамките на подготовките за погреб, ковчегот одеднаш дојде пораз …

секој побрза да се отвори
ковчегот за да видиме што резултати за сите да изненади :! жена се врати во живот

09522011A-0 Linzhou оригиналниот Конкорд јуани млада возраст, бидејќи умрел, неговото семејство кога неговиот син сака да се понижи имаат партнер, одлучи да се најде жена дух
на духот брак, брак од страна на локалните доаѓаат од Хунан жена Humou воведе елемент чичко садници на контакт на телото на една жена од провинцијата Хунан, и вети дека ќе им даде на другите семејства 30.000 јуани невестата цената на златото.

7 месец во 17:00 часот на 15-ти, Внесувачот Ruanmou, тврдејќи дека се брат на починатиот Жао Меи Меи Ванг Жао, која се возеше на органите на градот Linzhou оригиналниот Kang и да ги информира Миао Жао Меи одредени луѓе загинаа.
Миао, кои потоа даде промена на облека Жао Меи, додека сè е подготвен, ќе се вчита трупот ковчегот и запечатени со нокти, и Ванг, кој возеше далеку од денот на приемот на цената за невестата на злато.

0952205044-1 точка 7 попладне, кога семејствата се подготват за погребна церемонија, група на луѓе почнаа да се ископа гроб, Жао Меи и е подготвен да умре млада деца погребан ископа половина не се очекува, паркиран во близина на гробиштата ковчег содржи телото на Жао Меи одеднаш помине
додека еден неуспех, сите шокирани, јас мислев дека тоа е прогонуван Cigar Store, падна алатки гробарот сака да се кандидира, но тогаш мислев, беше да одам да видам што се случило, јас не очекувам да се отвори ковчегот, па дури и Жао Меи
жив.
По

семејства брзо го пријавил инцидентот, полициската истрага утврди дека во случајот не е едноставна, оригиналниот Жао Меи глуви и неми, но, исто така, сериозно ретардирани, додека лична карта Жао Меи беше фалсификувани, најверојатно, ќе биде користењето на заинтересираните страни.
Според полицијата продолжува да трага и на крајот успеа во заклучување на осомничениот возило, последниот во Shaoyang округот Кидонг Каунти, Hengyang, Shaoyang урбаните средини и на други места, ќе Ruanmou, на Ли Чинг, Li Џунг Ванг, Јао,
Ху Денг Liuren уапсени.

▼ уапсени по екранот.

0952204157-2-длабочината на истрага од страна на полицијата дознала дека Жао Меи плато како глув бездомници ментално ретардирани, по Џунг et al најде засолниште, по Humou воведена по контакт со садници од брак жена се омажи за духот, возеше на Жао Мела
Linzhou.

од Linzhou станица автострада, Li Џунг, кои во првиот седатив стопи во минерална вода Жао Меи доза, додека Жао Меи кома, кој е пренесен во местото Linzhou оригиналниот Канг Жао Меи лажеле
смрт, оригиналниот се е спремно, но, во пресрет на погреб, Жао Меи неочекувани будење, за да целата работа се изложени на светлина.
По

апсењето, осомничениот Ли Џунг преку исповед, полицијата откри дека Ли Џунг е црно срце бизнисмен специјализирана за продажба на населението, жени со интелектуална попреченост ќе биде лута на патот трик до дома, и да се најде купувач, за ситни славна личност во локалната област,
некои дури и ќе се најде на бездомните женски Џунг доби дома, со што се добиваат надомест, по успехот на жените се продаваат, а потоа да се направи богатство, но за да живее со бракот на духот, тој тврдел дека е прв од Ли Џунг
обиди.
продолжува полициската истрага, има повеќе зад осомничениот во контролната група.

09522062a-3 Вести Мали речникот: духот брак

духот брак, луѓе кои бараат за мртвите сопруг, некои момчиња и девојчиња во даден брак, и така не стапат во брак да се ожени за некоја причина умре.
Постарите луѓе мислат дека ако не за него (неа) се во брак, тој (таа) ќе бидат во духот на злото, па нарушени семејни дома.
Затоа, ние мора за него (неа), кој се одржа на женски венчавката, и конечно тој (таа) кои се закопани заедно како маж и жена, за да не се мажи, жени се појавуваат две осамени гробови.

старите гробишта фенг шуи е нашироко се верува дека осамени гробови ќе влијае на благосостојбата на идните генерации, па дали да се трошат повеќе пари, но, исто така, да се најде начин да се заврши бракот на духот, како што е скапо, па духот брак главно во богатите или аристократско семејство.