Човекот што употребуваат дроги се глуми себеси во мускулите чудовишта, супер девојка поддршка!

150210C95-0 САД 282 фунти мускулест 18-годишниот почна да ги хормони и стероиди за одржување на мускулите на телото.

1502102316-1 Пијана возраст од 15 години за прв пат да учествува во бодибилдинг натпревари, но заврши губи.
Откако се започна земање стероиди, тогаш само 18 години.
Во моментов 45 години, под контрола на дрогата

1502105313-2 Пијана уште има силна изгради мускулите.

1502102606-3 Пијана женски Cheap Cigars по пријатели знаат многу поддршка на неговата одлука.

150210I46-4 секој одам на фитнес, девојка неразделни.

1502102D5-5 Фото Пијана и неговата девојка се возеше на излезни слика ,

1502103I0-6 него за еден месец на хормонот чини $ 2500, не вклучувајќи стероиди.