Човечки пенис коска Зошто да не? Научниците открија причината за исчезнувањето на!

Мажите GG која првично имаше коски? Во принцип, повеќето од машките гениталии има коска примати, формално научно име пенис коска (baculum), така што луѓето не читаат пенис коска на птици и безброј биолози
зборови, всушност, е многу чудна работа …

5-16121GH9553G

но рече дека според списанието на Кралското друштво нов издавачката е (Зборник на трудови на Кралското друштво Б), неодамна научниците откриле дека луѓето, всушност, имаше пенис коска, но
што се развива со коските постепено исчезна.
Научно истражување покажа за коските пенисот во човечкото општество се разви во моногамија кога се водат за исчезнати.

5-16121GI002948 Првично, улогата на пенисот коска на мажите е да се направи полесно за женскиот генитален киднапирање на телото, па ако некогаш се чувствуваш малку тешко во тоа време да влезе во куќата на љубовта, сега знаете зошто!

5-16121GI00W16 професор по антропологија на Универзитетот во Лондон Матилда (
Матилда brindle) објаснува, коска во пенисот игра клучна улога во човечкиот репродуктивно однесување во минатото, бидејќи тоа го прави мажите повеќе Cigar Store имаат повеќе безбедноста во лицето на бројни сексуална конкуренција.
Пенис време коска вметнување може да се прошири и подобрување на можностите за жените да се замисли и да се спречи други жени сексуални објекти интервенира за да се осигура дека луѓето ќе го помине заедно самиот ген.

5-16121GI013R2