Шокирани! Момче во ред за да купат еден камен да се игра, по обивајќи внатре се полни со дијаманти

Неодамна, момче на аукција сајт да се купи дијамант кимберлитни руда се (Кимберлитот), метод за формирање на вулканските карпи длабоко во земјата, иако тоа изгледа сиво и обични, туку затоа што тоа може да содржи природни суровини и дијаманти,
па според продажната цена од $ 500.

момче во прв не повеќе мисла, не планираат да ги намалат, да претпоставиме дека имам пријател кој тајно даде камен експерти за да се отвори, и сакаат да ги намалат потребите на дијаманти на професионално да се справи со машина, отворен процес
тоа не е лесно.

час по брусење, дијамантска руда конечно скршен во половина, по што експертите претставени големи и мали се сите дијаманти, како и голем број на рудници за дијаманти во близина на камења Fengyun.

Cheap Cigarettes