неговото достигнување беше мајка на подигање на ѓубрето бере надвор! Мама беше толку лоша што само стави сок од портокал се применуваат на лицето

кој глуми во филмот Имоу е “Татко ми и мајка ми,” копното актер Honglei, пред нас е сериозна слика олигонуклеотиди јазик.
Но, 46-годишниот на 8 Кина Златен орел ТВ Арт фестивал, три пати добитник беше затворена кога солзи, затоа што мислата за смртта на мајката.

5-1612191H6245O 1970 година, Honglei роден во Харбин, семејството има тројца браќа.
Мајка Јанг Shuying е субвенција за домаќинство ѓубре поцинкована жица работник во фабрика, неговиот татко е наставник филозофија во средно училиште.
Но, бидејќи тоа е многу скромни приходи, целото семејство ќе Cheap Cigarettes многу сиромашни.
Неочекувано, навидум unexciting мајка е столб Honglei целиот живот.

5-1612191H649D4 кога Honglei четврто одделение, бидејќи мајката после работа да одат да ги собереш ѓубре да се направи пари, па вечера е секогаш да биде одложен два часа.
Еден ден, неговата мајка праша дали сака да оди на оваа тема, но тој одби домашна задача.
Се чувствуваше виновен за виновен, но не се осмелуваат да се погледне во очите.

5-1612191HF0N2 Уште еден ден, кога се вратил по класа, да се види неговата мајка да се позајмуваат пари на сликата.
Дали некој дома? Тој праша мајка му на соседот, но соседот видел мајка си да ја затвори вратата веднаш.
Позајмуваат пари повторно? Ние немаме пари! Honglei сведок на целата работа се случи, тажни се бореше назад солзи, и се обврзаа да ја придружува неговата мајка да се чистење на улиците.

5-1612191HG94I со својата мајка во процесот, тој полека се научил да заработи пари за да се хранат својата мајка колку е тешко.
Кога имал 13 години, мајка да изберете го пластично шише во ров, полетување чевлите во многу валкана, валкана и поцрнета во канализација.
Друг пат, таа го виде поранешниот книжарница неколку скршени крафт хартија, кога ќе сакате да ги собереш на газдата беше стар извик: roll

5-1612191HPX93 но мајката, тој никогаш не рече еден збор на жалба, топлината на неговото лице секогаш насмеани !.
Еден ден на пладне, кога двете одмор во реката, мајката извади портокал, по стегајќи сок се применуваат на лицето.
Кога Honglei ја погледна збунето, сок од портокал може да биде убавината.
Таа се смее страна обложени страна.
Луѓето бараат утврдување на нас тоа не е важно, најважно е нашата свој високо за себе.

1I23W050-0 случај, Honglei срце се допре.
Тој тајно вети во своето срце, ние мора да успее, така што идните мајки животот малку подобар живот.
Во 1995 година, во Пекинг испити Honglei на игра, и успешно ги поразил 700 лица избрани.
По среќна мајка научиле придржуваат веднаш до Пекинг за да го прослават со него, резултатите од 7 луѓе јадат повеќе од осумстотини.
Кога мајка му да се врати, тој покажа дека таа не купуваат спанко.
пари

1I23Q645-1 оригинални мајка истрча по овој оброк, Honglei, исто така, се најде во откако ќе научат да плаќаат, а тоа е само неколку стотици долари.
Жал ми е, мамо.
Honglei изгуби, рече тој.
Сепак, мајката споени раката и тој рече: Не биди толку, па не знам колку е среќен ветува мајка, мајка е, исто така, сакаат да се вратиш еден чекор.
лицето на мајка изгледаше стари, Honglei не им помогне, но плаче.

1I23V948-2 многу години, напорите меѓу првите позиции актер Honglei.
Така, во 2004 година, тој оствари своето семејство во Пекинг, клучот во дланката на неговата мајка, во куќата на две пензионирање.
Види сигурни, успешни деца, мајка изложени како насмевка на детето, беше многу среќен.
За жал, во 2008 година, неговата мајка почина од болест, во царството небесно во Honglei оружје.

1I23TX5-3 Многу луѓе веруваат дека заминувањето на мајката овозможува Honglei дејствување се промени.
Во споредба со претходната едноставна ладно, Honglei толкување на позрел, повеќе од игра.
На 8-ми Кина Златен орел ТВ арт фестивал Септември 21, 2010, Honglei заробени три награди: Најдобар изведувачки уметности награда “Best Choice наградата со награда трофеј публиката омилен актер, површината Honglei
секој во предниот дел на публиката, гуши солзи и рече: му благодарам на мајка ми беше во небото, исполнети со солзи во очите, не знам дали тој го видел досега во небото за топла насмевка мајка

1I23W1D-4 семејство тоа го сакаат.?
навистина голем, овој потресна приказна за споделување со еден пријател да го видиш!