13-годишно девојче е групно силувана од 7 луѓе и присилна проституција клиенти не може да им помогне на полицијата!

лишен од човештвото! Шенжен појава на терористички сексуален напад случај, на полето на повеќе од 13-годишно девојче беше групно силувана тинејџер, исто така, бил претепан и присилна проституција, живее живот на живата смрт.
Се додека еден ден, девојката се сретна со еден љубезно клиенти, брзо плукаат факти, клиенти сакаат да им помогне на полицијата.
По неколку пресврти и се врти, се додека девојката да избега проституција пештерата, од пет контрола на малолетниците.

1540406362-0 ▲ проституција шематски, нема никаква врска со оваа вест.

“Јужен мрежа”, објави на крајот на јануари оваа година, на 13-годишно девојче во Шенжен да се најде на студентите, но случајно се среќаваат пет тепачи, нивниот прв преку носот и устата девојката, соблековме и силувани, наводно, на местото на настанот прилично мизерни, да
Таа ноќ, пет мажи и однесени во друга девојка повторно куќи од четири тинејџери се борат сексуален напад.

5-16121G5324I95

ужасни е дека пет мажи успее Завршува пороци, всушност започна тепање на девојка, но, исто така, ја принудил на проституција, следниот ден, девојката се обидел да избега, но бил фатен и cigarettes Sale победи секого, постојат луѓе со цигари изгореници на рацете и продолжи сексуален напад.
По денот на страдањата, девојката се состанаа во Bao’an округ на проституција клиенти, Кажи си, ова е сексуален напад и проституција преку принуда, повикувајќи се на клиенти може да им помогне на полицијата.
Иако

5-16121G5315c44

да се намали притисокот, но многу симпатична слушање на клиенти, така што тие ја информирале полицијата.
Полиција спаси дете на девојката е прифатлив за весникот и уапси четворица од нив тинејџери.
Разбирливо е дека 4 по глава на жител под 18 години, од повеќе области, е осуден на криминална група.
По сослушувањето, 4 по глава на жител обвинет за силување, двајца други беа обвинети за уште една присилна проституција, тие мора да бидат предмет на правни санкции.