По смртта, телото што е употребата? Се уште има луѓе кисела леш …

Според обичајот, кога некој ќе умре телото како да направам? Постојат обично два избора: погреб и кремирање. Очигледно, во текот на историјата, некои умреле не е во ковчегот. Дека нивните тела ќе биде како да се справи со тоа? Еве да ви кажам за трупот е најлудата работа. трупови стане…

Момче заробени ѕид соседи за помош од три дена да се игнорира, и конечно “спасени со пеење”!

Нигерија Ондо држава бизарен инцидент се случи. Таа започна како соседи некој чуден звук дојде задниот ѕид, иако тоа стана како сениште заговор соседи главен на разговор, никој не сакаше да ја видите. До паѓањето на ѕидот пеење, соседите почнаа да се чувствуваат не е сосема во право, таму, не…

Гепард спиење перница секој ден, па ајде службеник мачката лопата измет премногу му завидува на роб

и мачки може да биде бесконечно блиску до сон мачка роб господар. Јужна Африка Гепард конзервација парк “Гепард искуство” волонтер Dolph C. Волкер живееле на мачка роб завидувам на живот. Таа ноќ тој отиде да спие гнездо гепард, голема мачка не само што не го стави надвор, а исто така…