Шокирани! Момче во ред за да купат еден камен да се игра, по обивајќи внатре се полни со дијаманти

Неодамна, момче на аукција сајт да се купи дијамант кимберлитни руда се (Кимберлитот), метод за формирање на вулканските карпи длабоко во земјата, иако тоа изгледа сиво и обични, туку затоа што тоа може да содржи природни суровини и дијаманти, па според продажната цена од $ 500. момче во прв не…

Потресени! 1 на секои 100.000 луѓе можат да ја имаат оваа болест во текот на животот може да се индексирање само како животни

коленото дорзална флексија (колено хиперекстензија) II-V.com е многу ретка конгенитална болест, шансите се болни од 1 на 100.000, обично се со поголема веројатност да се појават кај жените. Заради природната коленото деформитети на коските во коленото, свиткана во различен степен за секој пациент, некои луѓе може да оди повторно, треба…

Човечки пенис коска Зошто да не? Научниците открија причината за исчезнувањето на!

Мажите GG која првично имаше коски? Во принцип, повеќето од машките гениталии има коска примати, формално научно име пенис коска (baculum), така што луѓето не читаат пенис коска на птици и безброј биолози зборови, всушност, е многу чудна работа … но рече дека според списанието на Кралското друштво нов издавачката…

Малото момче е роден кратко време по ова Пајтон ноќ и спие со неговата мајка во изминатите 11 години предложи грижете се …

како ладнокрвни животните змија се чини дека е релативно ладнокрвни дава впечаток дека многу луѓе не веруваат дека тие ќе прифатат на човечките чувства. Во Камбоџа, каде што има малку момче со живо Пајтон посебна приказна, тие спиеле само заедно уште од детството, израсна чувства се уште се како и…

Зошто жените сакаат мажи со затворени очи отворени очи кога ќе сакам љубов?

парови водат љубов, човекот најчесто се загледа во жена, а жената сакаат да ги затворите очите, кој е зошто? Постои анализа една статија, овој пат, бидејќи жените на образот се ослободам од FascinationMe сега, така што изгледа поубаво човек очи не само со цел да се визуелно задоволство, но главно…

Мистериозно sinkhole се појави еден по друг во целиот свет, како тие се формирани?

Јамал наречен “Светот е крај” има три мистериозни “doline” е во фокусот на многу луѓе да се истражуваат, со другите четири “sinkhole” позајми мистериозната гигант јама во регионот се зголеми за 7 a. Од овие “doline” се појави во близина на локалниот нафта и гас објекти, некои руски научници се…

Гај доби пластичен хирург асистент работници, првиот ден на работа ќе бидат во можност да се чувствуваат слободни убави гради, сепак …

пластични хирурзи за пациентите во оценување на тоа дали или не тие сакаат да видат, често се да се види голи пациенти може да се направи точна проценка. Пауза во дизајнот Youtube канал, човек по име Даниел е пластичен хирург асистент интересна работа во својот прв ден на работа, има…

Оние бесмртна фабрика попис на светот: еден вид на алги живеат 10 милиони години

тоа е туѓо растение кое расте во Namib пустината, кои датираат од 2000 години биле, и никогаш нема да умре. Тоа е баобаб дрво расте во Националниот парк Кругер. Тоа е ла llareta, растот на интелектуална пустината, изгледа како голем камен покриени со мов, всушност, тоа е грмушка. строматолитите, растот…