Бараат смрт! 22 -годишниот готвач, обидете се да јадете повеќе зачинета тестенини во светот, за да се заврши глуви

Според британски “Дејли мејл” 31 август објави неодамна, британската 22-годишниот готвач присутни • 苏玛吉维拉 (Бен Sumadiwiria) во Индонезија за да се обидат да се јаде најмногу зачинета тестенини во светот, тогаш го испуштивме на телото, за неколку минути во рамките на глуви. 苏玛吉维拉 рече тој постојано јаде лицето потење, вртоглавица…

Девојки се трошат пари на on-line проституција, минимумот е само 14 години!

Taichung полиција разбиена голем синџир на проституција, главниот осомничен за мобилни комуникации софтвер линија формира група, составена од 11 машки лица кадри видиш апсорбира 3.000 луѓе, проституција, женските членови, постојат повеќе од 80 лица, која вклучува Националниот Нормален универзитет, студентки, како и три малолетни девојчиња на возраст од 14, 16…