Во Холандија отиде во дом за стари лица да ја придружува на стари лица да изнајмите стан за слободен

холандски старечки дом излезе со добар начин да се регрутираат волонтери. Тие велат дека само трошат 30 часа месечно волонтирање во старечки дом, студентите можат да ги изнајмат бесплатно апартмани. Девентер дом за стари лица, рече дека студентите може да ја придружува старите луѓе да учествуваат во многу активности, како…

Индија деформитет бебе четири раце нозе долго време се смета како богови

Според британски “Мирор” објави неодамна, мал град во Индија роди машко бебе четири раце, нозе, илјадници хинду верниците одат му се поклони како хинду богот Ганеш реинкарнација. објавена, Џија Наши Ганеша е еден од најпопуларните богови во Индија. Верниците Pandey (Pandey) изјави за локалните медиуми, 116 километри пат тој беше…

Куче враќа: кучињата скитници храбри ремонтна бригада жена силувана од страна на четворица криминалци приказна

Според ETTV облак покриеност на Тајван, живеат во Yunlin Liaoxin јуни ги споделат нивните лични приказни, доцна една ноќ пред две години, таа беше сама со нејзините две текст Цу да одиме во паркот, кога светлата на паркот е затворена, и одеднаш 4 напаѓачите се појави од грмушки таа сака…

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!